ферменттердің жіктелуі - ферменттердің қасиеттері > 자유게시판

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

자유게시판

ферменттердің жіктелуі - ферменттердің қасиеттері

페이지 정보

profile_image
작성자 Zelda Lafferty
댓글 0건 조회 57회 작성일 24-10-05 14:20

본문

 
 
 
 
 
 
th?q=ферменттердің+жіктелуі+ферменттердің+қасиеттері
 
 
ферменттердің жіктелуі - ферменттердің қасиеттері [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ферменттердің құрылысы мен қасиеттері. Фермент құрамындағы мүше (орган) және тін айырмашылықтары. Изоферменттер. Мүшелікспецификалық ферменттер. Мультиферментті қосылыстар 2. Ферменттердің қосымша факторлары: металл иондары және коферменттер. Дәрумендердің коферменттік функциялары. 3. Ферменттердің жіктелуі және атауы. 4. Ферменттердің жіктелуі. Гидролазалар судың қатысуымен күрделі заттардың жай заттарға ыдырауын катализдейді. Лиазалар заттардың сусыз ыдырауын немесе синтезін катализдейді. Ферменттердің құрылымдық- функционалдық бірлестігін қарастыру. Фермент-субстратты комплекстің пайда болу жағдайларын білу. Ферменттік катализдің негізін. Ферменттердің құрылысы, қасиеті және жіктелуі. Ферменттер (энзимдер) — табиғаты ақуызды органикалық катализаторлар. Олар өсімдік, жануар және микроорганизм. Ферменттердің қолданылуы мен маңызыСабақтың мақсаты: 11. ферменттік катализ үрдісін түсіндіру мен ферменттердің әсерін «құлып-кілт» модел Ферменттердің номенклатурасы мен жіктелуі. Зерттеліп табылған ферменттердің саны 6000-ға жуық. Олардың бәрі де белокты заттар. Ферменттердің бәрі де үлкен молекулалы қосылыстар, олардың. Ферменттер атаулары. Ферменттер қасиеттері. Ферменттің активті орталығы. Фермент әсерінің ерекшелігі. Ақуыздың активті бөлігі. ФЕРМЕНТТЕРДІҢ ЖІКТЕЛУІ. Қолдау материалдары химиялық табиғатына байланысты екі санатқа жіктеледі Химиялық құрамына байланысты тірек матрицаларының екі түрі бар. 1. Витаминдер мен микроэлементтер: олардың ферменттердің функцияларында атқаратын Өсімдіктер ұлпасының жалпы сипаттамасы және классификациясы (жіктелуі). Ферменттердің бұл қасиетін бактериологиялық лабораторияларда қоректік орталар үшін пайдаланады. Ферменттер суда, спиртте және глицерин мен. Ферменттердің жалпы қасиеттері. • Ферменттің субстратқа сәйкестігі құлыптың кілтке сәйкестігі тәрізді» (Э.Фишер 1894 ж.). Ферменттер, жалпы қасиеттері. 2. Ферментативті катализдің механизмі. 3. Ферменттердің номенклатурасы және жіктелуі. 4. Лиазалар. 5. Ингредиенттердің қасиеттері: Амилаза – крахмал мен басқа көмірсулардың он екі елі ішекте ыдырауына қатысатын фермент, тағам көмірсуларын қорытуға қатысады. Ферменттер, жалпы қасиеттері, әсер ету механизмі, фермент активтілігіннің реттелуі, ферменттердің жіктелуі, ферменттердің жеке класстары. Витаминдер: суда және. Қолдау материалдары химиялық табиғатына байланысты екі санатқа жіктеледі Химиялық құрамына байланысты тірек матрицаларының екі түрі бар. 1.












.
==============================================================

~~~~~ сынып сағаттық жүйені реформалауды алғаш ұсынған ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회원로그인

회원가입

사이트 정보

회사명 : 회사명 / 대표 : 대표자명
주소 : OO도 OO시 OO구 OO동 123-45
사업자 등록번호 : 123-45-67890
전화 : 02-123-4567 팩스 : 02-123-4568
통신판매업신고번호 : 제 OO구 - 123호
개인정보관리책임자 : 정보책임자명

접속자집계

오늘
3,140
어제
430
최대
11,650
전체
1,976,202
Copyright © 소유하신 도메인. All rights reserved.