ферменттердің жіктелуі - ферменттердің қасиеттері
페이지 정보
본문
ферменттердің жіктелуі - ферменттердің қасиеттері [Подробнее...]
Ферменттердің құрылысы мен қасиеттері. Фермент құрамындағы мүше (орган) және тін айырмашылықтары. Изоферменттер. Мүшелікспецификалық ферменттер. Мультиферментті қосылыстар 2. Ферменттердің қосымша факторлары: металл иондары және коферменттер. Дәрумендердің коферменттік функциялары. 3. Ферменттердің жіктелуі және атауы. 4. Ферменттердің жіктелуі. Гидролазалар судың қатысуымен күрделі заттардың жай заттарға ыдырауын катализдейді. Лиазалар заттардың сусыз ыдырауын немесе синтезін катализдейді. Ферменттердің құрылымдық- функционалдық бірлестігін қарастыру. Фермент-субстратты комплекстің пайда болу жағдайларын білу. Ферменттік катализдің негізін. Ферменттердің құрылысы, қасиеті және жіктелуі. Ферменттер (энзимдер) — табиғаты ақуызды органикалық катализаторлар. Олар өсімдік, жануар және микроорганизм. Ферменттердің қолданылуы мен маңызыСабақтың мақсаты: 11. ферменттік катализ үрдісін түсіндіру мен ферменттердің әсерін «құлып-кілт» модел Ферменттердің номенклатурасы мен жіктелуі. Зерттеліп табылған ферменттердің саны 6000-ға жуық. Олардың бәрі де белокты заттар. Ферменттердің бәрі де үлкен молекулалы қосылыстар, олардың. Ферменттер атаулары. Ферменттер қасиеттері. Ферменттің активті орталығы. Фермент әсерінің ерекшелігі. Ақуыздың активті бөлігі. ФЕРМЕНТТЕРДІҢ ЖІКТЕЛУІ. Қолдау материалдары химиялық табиғатына байланысты екі санатқа жіктеледі Химиялық құрамына байланысты тірек матрицаларының екі түрі бар. 1. Витаминдер мен микроэлементтер: олардың ферменттердің функцияларында атқаратын Өсімдіктер ұлпасының жалпы сипаттамасы және классификациясы (жіктелуі). Ферменттердің бұл қасиетін бактериологиялық лабораторияларда қоректік орталар үшін пайдаланады. Ферменттер суда, спиртте және глицерин мен. Ферменттердің жалпы қасиеттері. • Ферменттің субстратқа сәйкестігі құлыптың кілтке сәйкестігі тәрізді» (Э.Фишер 1894 ж.). Ферменттер, жалпы қасиеттері. 2. Ферментативті катализдің механизмі. 3. Ферменттердің номенклатурасы және жіктелуі. 4. Лиазалар. 5. Ингредиенттердің қасиеттері: Амилаза – крахмал мен басқа көмірсулардың он екі елі ішекте ыдырауына қатысатын фермент, тағам көмірсуларын қорытуға қатысады. Ферменттер, жалпы қасиеттері, әсер ету механизмі, фермент активтілігіннің реттелуі, ферменттердің жіктелуі, ферменттердің жеке класстары. Витаминдер: суда және. Қолдау материалдары химиялық табиғатына байланысты екі санатқа жіктеледі Химиялық құрамына байланысты тірек матрицаларының екі түрі бар. 1.
.
==============================================================
~~~~~ сынып сағаттық жүйені реформалауды алғаш ұсынған ~~~~~
==============================================================
.
- 이전글10 Meetups On Mesothelioma Lawsuits You Should Attend 24.10.05
- 다음글Brush Your Dog's Teeth And Save His Life 24.10.05
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.