клизма жасау әдісі - майлы клизма алгоритм > 자유게시판

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

자유게시판

клизма жасау әдісі - майлы клизма алгоритм

페이지 정보

profile_image
작성자 Jeanna Crenshaw
댓글 0건 조회 16회 작성일 24-09-24 06:09

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
клизма жасау әдісі - майлы клизма алгоритм [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Майлы клизма жасалған науқас бірнеше сағатқа жатуға тиісті, әйтпесе ішекке енгізілген май ағып шығады. Осындай процедураны түнде істеген ыңғайлы. Гипертониялық клизма. Майлы клизмадай босату клизмалары жатады.Бұл клизма тек ішек жиырылуын күшейтіп қоймайды, сонымен бірге ішек қуысына судың жиналуын көбейтіп,ішті өткізеді. Сифон клизмасы. Дәрілік клизма. Майлы клизма. Тамшы клизмасы. Гипертониялық клизма. Клизма түрлері. Тік ішектің қатерлі ісігі. Дәрілік микроклизма. Тік ішектің жарықшағы немесе түсіп кетуі. F Тамшы клизмасы. 1. Тамшы клизмасы немесе қоректік клизма ішекке көп мөлшерде (2. литрге дейін) қоректік дәрілік заттарды енгізу үшін қолданадаы. (0,96% хлорлы натрий, 5% аминокислота. Алгоритми медсестринських маніпуляцій Медична допомога Автор Медична справа Експертна редакція порталу Узнайте, как должна быть проведена очистительная клизма в больнице. Скачайте алгоритм постановки очистительной клизмы, чтобы иметь его под рукой Техника выполнения очистительной клизмы Скачать. Очистительная клизма: алгоритм, показания и техника постановки Клизма очистительная стандартная делают с 1-2 л воды, подогретой до температуры 25-35С; Горячая эффективна при запорах, вызванных спазмом кишки температура 37-42С; Холодная ставят при запорах, вызванных снижением тонуса кишки температура 12-20С. нестерильные перчатки. Жасау әдісі: 1. Алгоритм әдісі: 1. пациентке шараны айтып түсіндіру, Босату клизмаларға жатады: майлы және гипертониялық клизма. F Кіріспе Клизма (грек тілінен аударғанда «клисма» жуу) терапиялық- диагностикалық мақсатта әртүрлі құралдарды қолданып, тоқ ішекке кез-келген сұйықтықты енгізу процедурасы. Терапевтік мақсатта клизмалар өте ұзақ уақыт қолданылған. Ежелгі үнді қолжазбаларында жуу клизмалары сипатталған, мысырлық дереккөздерде мұндай емдеуге сілтемелер бар. Матрицалық әдісті қолдану нәтижесінде алынған бірінші ретті дифференциалдық теңдеулер Метод решения. хлористого натрия гипертоническая клизма. Майлы клизма. Іш қуысы мүшелерінің операциясы мен босанғаннан кейін іш қабаты және арасы бұлшықеттерінің қатері болмауы үшін тазалау клизмасының. Сабақ өткізу әдісі: Түсіндіру сұрау D) Клизма жасау. E) Ингаляция Баланың шат аралығын жуып, терісін құрғат, майла. АЛГОРИТМІ • Мақсаты: • Тоқ ішектің төменгі жағын газ бен нәжістен маймен орап, жуып тазарту арқылы босату. • Көрсеткіші: • -әлсізденген науқастарда іш қату; • -операциядан кейінгі кезеңде; • -босанғаннан кейін f КЕРЕКТІ ҚАРУ ЖАРАҚТАР • Жабдықтау: • -халат, алжапқыш, қолғап • -залалсыздандырылған алмұрт тәрізді баллон немесе Жане шприці.

лагерь актобе, лагерь актобе 2022 копирайтер вакансии, работа копирайтер удаленно казахстан дәкәнцә текст, бізді олар бай деп ойлама шаршап өлейін деп жүрсем скачать азот қышқылы алынуы, азот қышқылы формула 9 құмалақ ойын үйрену 4 сынып тәрбие сағаты жоспары, тәрбие сағаты бастауыш сынып тақырыптары

орта тұздың диссоциациялануы - электролиттік диссоциация дегеніміз [Читать далее...]

Орта тұздар. Электролиттік диссоциация теориясы тұрғысынан тұздар дегеніміз диссоциациялануы нәтижесінде ерітіндіге металл катиондары мен қышқыл. Орта тұздар дегеніміз – бұл судағы ерітіндіде оң зарядталған металл иондарына және Электролиттік диссоциация тұрғысынан қышқыл,негіз,орта және қышқыл. Қышқылдар – электролиттік диссоциация кезінде катион ретінде тек қана оң зарядталған Осыған байланысты тұздар: орта, қышқылдық, негіздік болып бөлінеді. Электролиттік диссоциация теориясы тұрғысынан тұздар дегеніміз диссоциациялануы нәтижесінде ерітіндіге металл катиондары мен қышқыл қалдығының аниондарын. Диссоциациялану дәрежесі дегеніміз — иондарға ыдыраған молекула санының жалпы молекула санына қатынасы. Электролиттерді диссоциациялану дәрежесінің мәніне қарай 3-ке бөледі: күшті, орташа, әлсіз электролиттер. [1] Дереккөздер ↑ Химия: Жалпы білім беретін See more. Тұздар орта, қышқыл және негіздік тұз деп бөлінетінін білеміз, енді қышқыл және негіздік тұз диссоциациясын қарастырайық. Сынып: 9. Қатысушылардың саны: Сабақтың тақырыбы: Қышқылдардың, негіздердің, тұздардың электролиттік диссоциациясы. «Қышқылдық және сілтілік ерітінділердің рН анықтау» практикалық жұмысы. Электролиттік диссоциация теориясының қазіргі заманғы қағидалары: Заттар суда ерігенде оң жөне теріс иондарға ыдырайды. Диссоциацияның себебі заттардың гидратациялануы. Электр шамы жанады. Электр тоғының әсерінен иондар катод пен анодқа бағытталады. Диссоциация қайтымды үдеріс: диссоциация (ыдырау)↔ ассоциация (бірігу). Осы анықтаманы талдау үшін «электролиттік диссоциация» деген ұғымды түсіну Айтқандай, «патша сұйығы» (азот қышқылы мен тұз қышқылының қоспасы) деп аталу. Электролиттік диссоциация теориясының қазіргі заманғы қағидалары: Заттар суда ерігенде оң жөне теріс иондарға ыдырайды. Диссоциацияның себебі – заттардың. Диссоциациялану дәрежесі дегеніміз — иондарға ыдыраған молекула санының жалпы молекула санына қатынасы. Электролиттерді диссоциациялану дәрежесінің мәніне қарай 3-ке бөледі: күшті, орташа, әлсіз электролиттер. [1] Дереккөздер ↑ Химия: Жалпы білім беретін мектептің 9-сыныбына арналған оқулық. Өңделген, толықтырған 2-бас. Осы анықтаманы талдау үшін «электролиттік диссоциация» деген ұғымды түсіну Айтқандай, «патша сұйығы» (азот қышқылы мен тұз қышқылының қоспасы) деп аталу.


мерез емі
замы двд акмолинской области
орташа таулар тізімі
индустриально-технический колледж шымкент специальности
молярлы концентрация формула

.
==============================================================

~~~~~ жергілікті табиғи-аумақтық кешендер ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회원로그인

회원가입

사이트 정보

회사명 : 회사명 / 대표 : 대표자명
주소 : OO도 OO시 OO구 OO동 123-45
사업자 등록번호 : 123-45-67890
전화 : 02-123-4567 팩스 : 02-123-4568
통신판매업신고번호 : 제 OO구 - 123호
개인정보관리책임자 : 정보책임자명

접속자집계

오늘
1,577
어제
9,122
최대
11,602
전체
1,718,419
Copyright © 소유하신 도메인. All rights reserved.